2012. február 12., vasárnap

heyhoo

Udvozlok mindenkit, aki ide tevedt. Ugyerzem boven itt az ideje az ujabb bejegyzesnek :)

Whuuu mult heten voltam operaban. Meglepetes volt az egesz Zsoltitol. Varazslatos volt, most voltam eletemben eloszor. Nagyon tetszett. :)
meg talalkoztam egy ir sraccal. Na hat ot aztan eleg nehez megerteni. Az eros ir akcentus es a nagyon gyors beszed eleinte elegge megnehezitette, h megertsem. De aztan egesz jol belejottem idovel :)

Mostmeg egesz hetvegen a ket kis pindurral vagyok, mert a batyjuk meg a szuleik elmentek sielni. Majdcsak jovo vasarnap jonnek haza. Addig Gosiaval felvaltva leszunk itt. De Ned holnap elmegy a nagyszuleihez videkre, o majd csak penteken jon vissza.
Ugyereztem, h elroppent a hetvege. Voltunk Mekiben, meg a Holland Parkban a jatszoteren. Es mindenhova setaltunk, szoval jol el is faradtunk mindannyian, de jo volt nagyon. Sok moka kacagas.
Bar nem nagyon mehetek sehova a jovoheten, csak a kis Alex-baby lesz itt velem, szoval nem lesz sok problema. Filmeket nezek majd meg ilyesmi :) es azert persze lesz 1-2program is a jovoheten... varom mar, jo kis het lesz :)

De arrol majd utolag! ;)

Jaa es a mult hetvegerol par szot. Pentek este VIP vendeg voltam egy eleg meno helyen. Egy sved-finn lanynak volt a szulinapja es meghivott :) nem volt rossz :)
Szombaton meg egy magyar hazibuliba mentem. Jaaajjj haat az nagyon, nagyon jo volt!!! 12en voltunk. Ebbol 3-4 embert ismertem. De nagyon jo kis tarsasag volt, activityztunk, meg mokaztunk, beszelgettunk. Semmit extra, de megis annyira jo volt :) masnap senkinek nem volt kedve hazamenni. Enis olyan delutan 3korul ertem haza, a tobbiek meg kesobb. Jaa es pentek este leesett kb 10 centi ho londonban :O ez itt nagyon szokatlan, de masnap kb az egesz elovadt.

Na de most ennyi, majd meg jelentkezem.

soksok pusziii

1 megjegyzés: