2012. március 9., péntek

legyen cimtelen! :P

A mult heten marha sokat maszkaltam el mindenfele. Minden nap mentem valahova, sokmindenkivel talalkoztam, sok uj embert megismertem. Jo kis het volt, de rajottem, h sok nagyon. Hogy nem kene ennyi idot szorakozassal toltenem. Ezert elhataroztam, h ezen a heten nem megyek sehova ugy szorakozni vagy ilyesmi. Pihenek, gondolkodom, meg raallok tenyleg a munkakeresesre.

Kedden kertem is idopontot egy ugynoksegbe, ahova mar mehettem is csutortokon (azaz tegnap) regisztralni. Tok rendes volt a srac, aki foglalkozott velem. Rogton kikerdezett, h mikor dolgozok pontosan, mikor van szabadidom. Pedig az elottem levo lengyel lanynak csak mondta, h jojjon be minden reggel, h hatha lesz neki valami aztan tovabb kuldte. Bar mondjuk o nem igazan beszelte az angolt. Na mind1, a lenyeg, h elmondtam neki, h mikor kell dolgoznom. Megallapitottuk, h nem konnyu talalni nekem  munkat. De mondta, h lenne egy lehetoseg nagyon kozel az ugynokseghez. Es az jo lenne nekem mivel en reggelente 7-9ig a gyerekekkel vagyok, ugyanis azon a helyen delelott 11-tol este 9ig dolgoznak, minden nap, de akkor mehetnek csak azokon a napokon, amikor szabad vagyok. Szoval orultem nagyon. Mondta, h telefonaljak be masnap 3 es 4 kozott, es akkor meg tudja mondani, h mehetek-e mar szombaton. Bemutatott a kollegajanak is, h ok ketten szoktak felvenni azt a telefont. Szoval tenyleg marha rendes volt.
De mikor ma betelefonaltam mondta, h hat nem tudja, lehetseges. Mondtam, h ne csinalja ezt, inkabb mondja, h nem, csak igy nem tudom, h elmehetek vhova a hetvegen, vagy inkabb maradjak otthon. Azt mondta, lehetseges, de nem 100% meg a hetvegen felhivnak. Hat jo, ennel tobbet nem tudok tenni, azt hiszem leraztak. Megkoszontem, letettem. Aztan kb fel ora mulva felhivott valaki mas az irodabol, h holnap reggel 7re mehetnek mar dolgozni, aztan majd ott megmondjak, h mi a helyzet a vasarnappal meg a tobbi nappal. Hetfon megyek az ugynoksegbe szerzodest alairni!!! Szoval... azt hiszem egy nagy koszonommel tartozom az Adam nevu kedves sracnak, aki ezt elintezte nekem. :)

Kivancsi leszek hogyan alakul. Remelem minden tokeletes lesz :) Bizakodo es remenyteli vagyok. :)

Soksok puszi haza!!!

1 megjegyzés: