2012. június 13., szerda

mar junius van

Egyre csak fogy az ido, amit itt tolthetek.
Valahol nagyon vagyom haza, belul melyen meg zokogok, h megyek... Furcsa belegondolni az ido mulasaba. A valtozasok. Bucsuzasok. Vegek es uj kezdetek. Mindig ugyan az, mindig csak megy tovabb az elet, megallas nem letezik. Jaaj nagyon furcsan erzem magam.. ma szep ido van vegre, olyan kicsit nyarias, olyasmi mint mikor eloszor jottem ide. Mennyi elmeny, mennyi tapasztalat, mennyi minden tortent a 2 latszolag ugyaolyan nap kozott...

Es nagyon sokminden tortent azota is, h nem irtam. Most egy egeszen mas szobabol egy masik laptoprol irok. Mindketto az enyem, mindketto uj. Ugyanis elkoltoztunk. 2 het ota nem volt internetem, ez az oka, h nem irtam. Meg persze tovabbra is sokat dolgozom. Probalok egy kis idot forditani szocialis eletre meg pihenesre is, ami neha konnyebb, neha nehezebb.

Most majd megint valtozasok fognak tortenni az itteni eletmben. Azert remenykedtem, h csendes nyugalomban be tudom fejezni itt azt a hatralevo alig 3 honapot, de sajnos meg mindig vannak galibak. Gosia kitalalta, h megint napokat akar cserelni, mert talalt megegy munkat o is, es ahhoz fel kell cserelnie a napokat. Viszont nekem is van egy munkam, ahhol nem orulnek neki, meghat ensem igazan. Ez igy jo, ahogy van. Hazugsagok, felreertesek, veszekedesek... a megengedhetetlen stilus megint megjelent Gosia viselkedeseben, amitol nem vagyok elragadtatva, inkabb csak elkerulom, minthogy csunyakat mondjak vissza. A szuloknek tovabbra sincs idejuk, kapacitasuk foglalkozni a problemainkkal. Nem tudom mi lesz megint.. :/
A masodik munkahelyemet valoszinuleg feladom 1 honap mulva. Teljesen kikeszit, h ejszaka is meg nappal is dolgozom es mindig mashogy. Kertem a fonokomet, h nem-e tudna nekem adni a day-shiftet de sajnos nem. Szoval mondta, h mig az egyik munkatarsam vissza nem jon a 3 hetes nyaralasabol addig szuksege van ram, aztan eldonthetem, h mit csinalok. Azthiszem keresek valami mast az utolso hetekre. Egy nagyon kedves ismerosom eskudozik, h egyet pislogok es talal nekem valamit. Majd meglatjuk :)

A koltozes egyebkent borzalmasan folyt. Sokat voltam egyedul. A haz, ahova koltoztunk meg mindig katasztrofalis allapotban van. Nem is lesz kesz mielott hazamegyek. Azert sajnalom, jo lenne keszen latni, mert gyonyoru lesz :)

Most ennyit. Majd meg jelentkezem :) csokok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése