2011. november 12., szombat

a hetrol

Huuu mar tobb, mint 9 hete itt vagyok :O es ez azt is jelenti, h mar nincs 6 het es irany hazaa!!! Emberek mindjart karacsony van!!! :)

A het eleje nagyon lajtos volt, filmek, angol szavak, angol cikkek, pihenes a hetvege utan. Angol, angol, angol!!! Egyre tobbet beszelgetunk Gosiaval. O is meg enis szivesebben tesszuk most, h mar azert sokkal jobban megy, mint a kezdetekben :) szoval sokat szoktunk csacsogni mindenfelekrol :)
Szerda delutan meg talalkoztam a spanyol sraccal :) (az angol nem keresett fel :P). Jo volt nagyon, sokat hulyeskedtunk mokaztunk, tanitott angolt nekem. De komolyan, tobb kifejezest is tanultam tole. Irto hasznos. Es elvileg holnap is talalkozunk. Orult napot tartunk. Mondta, h elmegyunk moziba es ott fogunk benn borozni. O mar csinalt ilyet es nem illegalis, csak az utcan, mi meg nem utcan leszunk :D haat ilyen meg soha eletemben eszembe sem jutott, de komolyan :D Utana meg elmegyunk valami klubba szorakozni. Elotte meg megmutat nekem par jokis helyet Londonban. Azt mondta, h nemsok ember van, aki jobban ismeri nala Londont :D haat azert ezt nem igazan hiszem el neki. De kivancsi leszek, eddig meg nem hivott, h mikor hol... de amugy is utolso pillanatos embernek tunik.

A szulinapom eloestejen meg talalkozunk majd megint azzal a jo kis tarsasaggal, akikkel voltunk a hetvegen. Elmegyunk a Hyde Parkba ott lesz a Winter Wonderland es arra fogunk benezni. Mar sokaktol hallottam rola. Egy fulop-szigeteki srac is mondta, h majd menjunk el, meg a spanyol srac is, meg egy magyar lany is. Szoval lehet tobszor is fogok menni. De mondjuk a 2 srac jon velunk majd a tarsasagban, lehet elhivom a magyar lanyt is :)

Csutortokon nem voltam nyelvsuliban, mert dolgoznom kellett es Nicola nem tudta megoldani, h itt lehessen a sracokkal. Szoval csut, penteken is vegig meloztam. Haat pff durva volt kicsit. Ugyanis a ket kis pindurom hanyas-hasmeneses :S szoval csutortok reggel rogton azzal kezdtem, h lefurdettem Nedet, kesobb a Babyt is, mert telibehanyta magat, de enis kaptam belole egy kis izelitot :S pfuuj. Nedet elvitte egesz napra Nicola. Meg is lett az a csodalatos eredmenye, h behanyt a kocsiba, szoval tok budos :D es nem birjuk kiszelloztetni, bennragadt a szag :D Ma elmentunk William focimeccsere. Odafele meg lehuzott ablakokkal, mondvan, h inkabb hideg, mint budos. Visszafele mar mind annyira at voltunk fagyva, h nehezen tudtunk donteni a ketto kozul :D
Na de azert jovolt mindket nap, a Baby kicsit sokat sirt, de amugy dragak voltak a sracaim, mint altalaban :) Azert azt viszont nem bantam volna, ha nem kell olyan sokszor atoltoztetni meg lefurdetni oket. Es ha nekem sem kelltt volna annyiszor atoltoznom. Dehaat Istenem, nem lehet minden tokeletes :D
Williammel meg valahogy egyre jobban vagyunk :) Szerda este mikor hazaertem leult a konyhaba, h:
- Szoooval...
- Igeen???
- Ehes vagy? csinalok neked vacsorat! Mit kersz enni? Piritost?
Jaaajj de edes volt, es mikor mondtam, h hagyja csak megcsinalom en, mondta, h neem, o szeretne megcsinalni nekem :) Sokat mokaztunk utana is. Neddel beultek a 2 kosarba, ami a konyhaban van: Mr. Iron es Mr. Wash, ugyanis felejuk irtam, h ne talaljak mar allandoan piszkos ruhat a vasalos dobozban. Nicola le is fenykepezte oket :D josokat nevettunk :)

Jaaajj meg ma kiprobaltam egy uj kajat. Mondjuk ez olasz, nem angol: egy ilyen tortellini, ami valamifele borsos kremmel van toltve, es csak ki kellett fozni. Ned azt kivanta ebedre, enmeg annyira orultem, h vegra kajat ker. Masfel napja nem evett kb egy falatot sem, mert nem volt etvagya. Ooo szegenykeim, nem voltak a toppon a napokban. Es most egy kicsit ensem erzem jol magam :S remelem csak bemeselem magamnak, es nem leszek beteg...

Uuuu es azt el is felejtettem irni, h vasarnap este megyek dumaszinhazba!!! :O Felmeri Peter es Kiss Adam. Durva, h otthon soha nem volt, itt meg megyek. Nicola mondta is, h ez igy szokott lenni, h ha mashol van az ember olyanokat is kiprobal, amiket amugy nem tenne. Ezert is jo, h itt vagyok. Es amugy tok ingyen megyek. Felhivott egy magyar lany, akivel a Halloween partyn ismerkedtem meg, h nyert 2 belepojegyet es nincs-e kedvem elmenni vele :O Haat hihetetlen... Nagyon szimpatizaltunk a partyn, de azota nem is beszeltunk, aztan o meg ram gondolt, h engem kene elhivnia. Nahaat mik vannak.

Najolvan most ennyit.
Minden jot mindenkinek, aki olvassa, meg annak is, aki nem :)

2 megjegyzés:

  1. Aranyosi Pétert láttam egy rendezvényen. Tuti nem normális..
    Szerintem jó lesz.
    És jobbulást!

    VálaszTörlés
  2. koszonom Jenci. Vegul nem tudtam elmenni, de ezt most el kell fogadnom

    VálaszTörlés