2011. október 27., csütörtök

egy furcsa hetrol

Kedden meglatogatott Zsolti minket. Jo volt nagyon :) Nicola nyitott nekunk egy nagyon finom francia bort es beszelgettunk, Zsoltival elore megbeszeltuk, h elottuk nem nagyon fogunk magyarul beszelni, mert az rosszul eshet nekik. Fura volt angolul beinvitalni a sajat batyamat :D
A gyerekek eloszor feltek tole, aztan meg teljesen megkergultek, mindenfele tanc meg akrobata mutatvannyal szorakoztattak minket, vagyhat gondolom elsosorban Zsoltit :D
Es megkostoltuk a vaddiszno hust. Ilyen szalamiban volt. Nagyon erdekes ize van. Ilyen eros, es nem a fuszerezes miatt, hanem maganak a husnak van nagyon meghatarozo ize. William mondta, h csak velem egyszerre hajlando megkostolni, mert ha en nem, akkor o sem fogja...de aztan bejott mindkettonknek.

Szerdan nem tortent semmi kulonos, itt volt Gosia. Jaa de szerdan is ettem valami uj kajat. Az a neve, h wrap es ugy nez ki mint egy palacsinta csak nem edes. Es meg kell kicsit melegiteni, majonezzel megkenni, meg mindenfelet ratenni, amit csak szeretnel pl sonkat, sajtot, salatat uborkat, paradicsomot, vagy tenyleg barmit, es feltekerni mint egy tortillat. Hmm finom nagyon :)

Aztan csutortok... na igen, mindig mindent az utolso pillanatban tudok meg :D ma reggel mondta Nicola, h meg delelott elutaznak es majd csak vasarnap este jonnek haza. Szoval most egyedul vagyok 4 napig. Az elso orakban meg nagyon orultem ennek a tenynek mostmar azert lelohadt kicsit az a nagy oromom. Nem szeretek egyedul lenni, sokaig meg foleg nem :( Es persze, nem fogok itt ulni vegig egyedul, de akkor is rossz.
Amugy a delelott meg fantasztikus volt a sracokkal. :) jatszottunk, mokaztunk, rajzoltunk, hajtogattunk ilyesmi :) varom mar, h visszajojjenek.

Amugy holnap lehet talalkozom kulfoldi au pair lanyokkal ha visszairnak. Este meg Judittal, akivel ket hete szombaton talalkoztam, aki kozel lakik hozzam es szinten au pair. Csak setalunk egyet a belvarosban vagy ilyesmi. Kielvezzuk, h azt csinalhatunk, amit csak akarunk, meg persze, h itt vagyunk Londonban :)
Szombat este meg halloween party. Meg nem tudom minek oltozzek. Jaratom rajta az agyam, ha valakinek van egy fenomenalis otelete, ami meg kivitelezheto is, ne mulassza el mondani nekem! :D

Sok puszi, oleles, miegymas haza! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése